Outlife v/ Michael Lundstrøm

Om outlife

om outlife

At arbejde som personlig træner

Der kan være mange forskellige grunde til, at du går til mig for at få personlig træning. En del af mine klienter har et ønske om at tabe sig eller at øge deres muskelmasse. Jeg arbejder imidlertid også med mange, der træner op til noget helt specifikt – eksempelvis til optagelsesprøven på politiskolen. Sidst, men ikke mindst, har jeg en del klienter, der ganske enkelt ønsker at blive trimmede eller ”strandklar”, som det ofte populært kaldes.

Uanset dit mål og dit udgangspunkt kan jeg hjælpe dig. Jeg er ikke mirakelmager, men målrettet træning kombineret med den rette kost kan gøre underværker. Det hele handler om at være realistisk og at finde frem til nogle gode og sunde rutiner, som giver mening for dig og din livsstil.

Det lyder måske som lidt af en floskel, men ikke desto mindre er det sandt; hos mig får du et skræddersyet forløb tilpasset lige netop dig. To træningsforløb er aldrig ens, selvom mange går med de samme udfordringer. For at du kan opnå et varigt resultat, er det alfa og omega, at forløbet bliver tilpasset din dagligdag og din måde at leve på. Det gør det, når du vælger mig som personlig træner.

Arbejdsområder

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag

Vi har mange forskellige kompetencer, så hvis du er i tvivl om vi kan udføre din opgave, så kontakt os.
Hellere spørg engang for meget end for lidt.