Outlife v/ Michael Lundstrøm

Træfældning & Træpleje i Nykøbing Falster

Bor du i Nykøbing Falster, og skal du have fældet et træ eller hjælp til træpleje? Som aborist står jeg klar til at hjælpe dig fældning og pleje af dine træer, hvad end du befinder på Falster eller Lolland.

mange års erfaring...

Træfældning

Har du med et træ, der er i vejen for anlæg af din nye have eller har taget skade fra en storm og er til fare for andre? Uanset hvad tilfældet er, kan det altid være en god idé at få en professionel vurdering af dit træ inden det fældes. 

Som lokal arborist tilbyder jeg professionel hjælp til træfældning i Nykøbing Falster og omegn. Jeg stræber altid efter effektiv og sikker fældning af dine træer, derfor anvender jeg professionelt udstyr til alle opgaver – Det er nemlig med til at sikre effektiv udførelse af kvalitetsarbejde.

 

Sikker fældning af træer

Når man bevæger sig ud i, at skal have fældet et træ er der flere ting man skal være opmærksom på – det kan nemlig være farligt, hvis ikke man tænker sig om. Jeg er uddannet aborist, der har erfaring med fældning af træer – store som små. Jeg tilgår altid opgaven med sikkerhed i fokus, og planlægger hele forløbet nøje.

Oprydning & Flishugning

Jeg sikrer grundig oprydning efter træfældning og transporterer grenaffald til den nærmeste genbrugsstation. Ønsker du, at grenaffaldet i stedet bliver anvendt i haven? Jeg tilbyder også flishugning af grenaffald til brug som ukrudtsdækning i bede og buske.

professionelt Træpleje

Træpleje & meget mere

Gennem mange års klatring på vægge, klipper og træer kom interessen i at bruge motorsav og anden redskaber når man var i træet. Derfor tog jeg alle kurser på skovskolen og startede mit firma! 

Jeg er nu  arborist og anlægsgartner –  og jeg står klar til at hjælpe dig med alle typer opgaver indenfor træpleje og udearealer, uanset hvor i Nykøbing Falster og omegn du befinder dig. 

Jeg hjælper dig med

Vil du vide mere?

Træfældning i Nykøbing Falster - Kontakt mig i dag

Bor du på Lolland eller i Nykøbing Falster og har du spørgsmål til hvordan jeg kan hjælpe dig med din træfældning eller træpleje, eller vil du have et tilbud? Uanset set tilfældet står jeg altid klar til at hjælpe – Alt du skal gøre er at tage kontakt.