Outlife v/ Michael Lundstrøm

Topkapning i Nykøbing Falster

Jeg hjælper med vedligeholdelse af træer –  derfor står jeg klar til at
hjælpe med sikker topkapning i Nykøbing Falster og på Lolland.

intet træ er for stort...

Topkapning

Er dit træs krone blevet for stor, eller trænger det til lidt pleje? Hos Outlife i Nykøbing Falster står jeg klar til at hjælpe dig med din topkapningsopgave. Med mange års erfaring som din lokale arborist tilbyder jeg professionel beskæring og topkapning. Denne indsats forbedrer ikke blot dit træs sundhed, men vil også give din have et markant løft.

Jeg hjælper private og virksomheder, er ingen opgave for stor eller for lille. Jeg er her for at tilbyde dig en skræddersyet service, der sikrer det gode håndværk og høje serviceniveau. 

Tæt på bygninger

Topkapning kan være en udfordring, særlig for træer der er tæt på ejendomme eller andre konstruktioner. Derfor anbefaler jeg altid, at du kontakter en specialist, før du bevæger dig ud i det. Som din lokale arborist i Nykøbing Falster, hjælper jeg dig med topkapning, hvor pladsen er trang, og sikrer, at der ikke sker skade på dine ejendomme eller andre omkring træet.

Specialudstyr til topkapning

Ved at fælde træerne fra toppen og nedad, sikrer jeg, at risikoen for at beskadige buske, græsplæner og ejendomme i nærheden minimeres. Jeg anvender specialudstyr til forsigtigt at sænke de afkappede grene ned, hvilket sikrer en sikker og kontrolleret fældningsproces. Denne tilgang er ikke kun sikker, men også skånsom mod dit haveområde og de omkringliggende ejendomme.
professionelt Træpleje

Topkapning & meget mere

Udover at være aborist der hjælper dig med dine topkapning- og træfældningsopgaver,   er jeg også anlægsgartner – der står jeg også klar til at hjælpe med vedligeholdelse af haven og meget mere. 

Jeg hjælper dig med

Tag derfor endelig kontakt til mig, hvis du har spørgsmål til hvordan jeg kan hjælpe dig i dine udearealer. 
Vil du vide mere?

Topkapning i Nykøbing Falster - Kontakt mig i dag

Bor du i Nykøbing Falster og tænker på topkapning? Hvis du har spørgsmål om hvordan jeg kan hjælpe, eller hvad det koster, så er jeg klar til at hjælpe. Jeg giver gerne råd og laver et godt tilbud på topkapning – bare giv mig et kald!